torsdag 24 maj 2012

Bröllop

Gjort ett kort till en bröllopspresent. Jag har använt min Silhouette skurit ut text och hjärta vitt papper , bakom texten liggre ett transperant papper. Det vita pappret behövde få lite mönster så jag har stämplat med versa mark och sen haft på Perfect Pearls, runt hjärtat har jag PerlenPen på de utskurna bokstäverna har jag lite Gelly Roll, längst ner till höger har jag två små hjärtan som jag gjort i cernitlera.
 



På insidan skrev jag ut en dikt om äktenskapet, för att få det att fungera bra så scannade jag in stämpeln så att jag sen kunde skriva texten så att den hamnade figursatt runt trädet. När jag skrivit ut texten så färgade jag in med distress ink, och stämplade trädet, detta satte jag sen en rosett runt för att sen sätta det på ett papper från Tim Holtz. Jag satte även till några häftklamrar innan jag limmade fast det.



Bandana

Bandana tekniken var det ett tag sen jag såg på youtube men kom mej aldrig för att testa den då....förra veckan när vi var på semester så skulle alla helt plötsligt testa detta och jag var ju inte hemma.......så jobbigt det var att va' så sugen och inte kunna. Nu har jag i alla fall testat.......kul va det. Här är mitt första försök.

onsdag 9 maj 2012

Grattiskort

Fick i uppdrag att göra ett kort till en 40-åring som har företag inom damkonfektion......hörde att kortet uppskattades av henne när hon fick det idag på morgonen. Jag har ju lekt med min Silhouette Cameo och med massa annat.



 

 


Stafflikort

På träffen vi hade sist var jag med i min första utmaning.......jag tyckte inte att det blev riktigt bra men nu så har jag fått till det lite bättre. Bakgrundspappret har jag gjort själv.

Det blev ett staflikort till min lilla mamma som fyllde 89år 

Kasse

På scrapträffen jag var senast så hade Pia med sej en kasse som jag blev lite inspirerad av. Här kommer bilderna på min kasse. Jag har ju svårt för att använda spets osv eftersom jag har mycke sånt så måste jag ju försöka komma igång att använda det och lite gick det ju åt här.